Post.

Det er nesten litt trist å si det, men jeg synes det er ekstra gøy å handle på nett når jeg veit at pakka kommer på døra eller ligger på gulvet i gangen og venter på at jeg skal komme hjem for å åpne den.Altså, det er trist i den forstand at jeg veit hva som står /ligger inni konvolutten og det blir nesten som å sende ei pakke til seg sjøl.

Jeg pleide alltid å løpe til pappa da han kom hjem med posten da jeg var lita og spurte "er det noe til meg da?" i håp om å få et medlemsblad fra en klubb jeg var med i eller en konvolutt  med Disney-trykk fra en brevvenn. Det tok som regel måneder av gangen før en av disse dukka opp. Pappa fikk jo alltid så mye post- både fra Kredittkassen, Jotun, Trygdekontoret, Fotolabo, Statoil, Skagerak energi, forsikringsselskapet og kanskje til og med øyelegen...! Alle tenkte visst på pappa. Sendte ham ting hveeer dag! Tror ikke pappa var no særlig begeistra over 80% av posten han fikk da, men det var jeg- jeg ville iallfall åpne konvoluttene med glede for så å gi innholdet til ham! Så fikk han gjøre hva han ville (eller... måtte) med dem når jeg gikk avgårde for å leke. "Bare regninger, Nil- ikke noe spennende her" pleide pappa å si.

Noe som er langt ifra trist men heller superkoslig er jo å få pakke fra noen man kjenner- spesielt med en hilsen på et stykke gråpapir.

Victoria fant mumirefleksene som jeg angra på at jeg ikke kjøpte da jeg var hjemme i Norge. Hurra! Nå henger Mumi på jakka mi=)  Tuuusen takk  Vicce!

 

 

.

Stikkord:

4 kommentarer

ToP-HaiR

25.jan.2011 kl.23:46

Og hvor slækt er det ikke å ha alt av varer tilgjengelig via et par tastetrykk? Kunne umiddelbart sammenligne priser samt søke på reviews så man ikke kjøper katta i sekken!

Null kjøpspress (avhengig av selvdisiplin) samt ingen overivrige ekspeditører som prøver å prakke på deg alt mulig ekstra! Just sayin ;)

Fucoc

26.jan.2011 kl.00:15

Håper du la merke til at jeg tegnet på deg the gummistøvler of your life!

Jeanette

26.jan.2011 kl.07:51

Mumi jakke?? Legg ut bilde !

Sauen

31.jan.2011 kl.17:51

Jeg har den med lille my på jakka mi :D

Skriv en ny kommentar

hits