Knallfin dag.

For en nydelig dag! Hoia rundt  til klokka to i går natt og var livredd for å forsove meg til zumbatimen idag tidlig, men kom meg opp likevel. Utrolig flott vær idag og jeg gleder meg til en spassertur til Princes street etter å ha spist en god lunsj og tatt en varm dusj. Har noen ting jeg må handle- håper jeg ikke bare ender med å vindushoppe som jeg som regel gjør når det er noe jeg er ute etter... Men jeg har troa på denne dagen altså, bare sjekk her:

Utsikten fra stuevinduet er jo helt vidunderlig! Er jo vandt til grå skyer og hvit himmel... Påskeliljene har begynt å blomstre i parken der nede også, og lufta lukter herlig vår!

Sparer bakinga til når jeg kommer hjem fra handleturen. På vei hjem fra treningssenteret kjøpte jeg dette fra hablahablabutikken ved moskeen:Skal tilbrede noe utrolig digg med filodeig idag som jeg selvsagt skal skrive om seinere! Kjekspakkene er også en del av lørdagskosen ikveld- mest for nostalgiens skyld fordi det kom som en overraskelse å finne akuratt disse tyrkiske greiene på butikken her :o

Nå skal jeg rusle avgårde. Tjohei!

 

 

.

Stikkord:

2 kommentarer

Sauen

26.feb.2011 kl.17:31

Jeg har bakt oreokake, og i går bakte Lars en av browniesene fra passionforbaking til meg! <3 NAM :D Kos deg masse, masse i dag snuppa! Nå skal jeg busse opp til Silje :)

Jeanette

27.feb.2011 kl.10:06

Savner de påskeliljene!

Skriv en ny kommentar

hits