Baklava & Cupcakes.

Jeg har vært på biblioteket fra 2-9. Også PÅ EN LØRDAG da, dere! Baking har iallfall ikke vært førsteprioritet på en god stund nå. Jeg får ta igjen de to ukene jeg aldri fikk lagt ut da, mest for å gjøre Ina glad ettersom hun sikkert savner bakeinspirasjon fra min side. Hihi. Sikkert mye du ikke finner på passion4baking vettu :p

Hjemmelaget baklava med valnøtter og sesamfrø tilslørt med appelsin, kanel og rosevann -sirup. Må sies at den var mye bedre første gangen jeg lagde den. Denne gangen ble den ikke søt i det hele tatt siden jeg glemte å strø sukker mellom hvert lag med filodeig. Ellers ble den ganske perfekt sånn i forhold til utseende og konsistens :))Sjokolademuffins med rosa glasur - kanskje ikke særlig spennende, men det var så lenge sida sist ! Ville finne på noe jeg kunne bruke opp minismartiesene jeg hadde liggende til. Også hadde jeg besøk av Tara fra London for to helger sida og hun ville gjerne at jeg skulle lage cupcakes og pynte dem litt. Gøy!

Etter helvetesuka som kommer nå blir det GARANTERT baking neste lørdag. Kom gjerne med forslag, så har jeg noe å se fram til. Fortsatt god helg til de som måtte ha fri!

 

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

.

.

3 kommentarer

Sauen

20.mar.2011 kl.10:25

Wooohoo!! Jeg har vært inne og sjekket HVER dag! Du er flink <3

Min lørdag besto av skole fra 10-19, gøy å være student :p

I dag har jeg bakt muslirundtstykker - de er kjempe gode, og veldig sunne! Fantastiske å ha med på skolen til lunsj :) Oppskriften ligger ute på god morgen norge, ellers kan jeg sende den til deg, hvis du har lyst til å bake de :)

Baklava tror jeg aldri jeg har smakt.. Det så spennendes ut!

Vaffeldilla

20.mar.2011 kl.13:32

Sauen: muslirundstykker høres supergodt ut. har lyst til å prøve den krem&bær greia du sendte meg for evigheter sida også jeg....

Sauen

21.mar.2011 kl.11:29

NAM :D Da kan du kose deg med gode rundstykker til lunsj, og så en fantastisk dessert til etter middag :)

Skriv en ny kommentar

hits