En lat tilværelse.

Mumford & Sons - Winter Winds

Dagen idag er et flott eksempel på hvordan jeg har disponerert tida mi etter siste skoledag. Hakke så himla mye spennende å rutte med kan du si, så jeg kan ikke akkuratt garantere valuta for pengene i form av underholdning iløpet av dette innlegget.

...det at du fortsatt leser nedover gir meg prestasjonsangst. For å gjøre jobben lettere skal jeg bruke elementene i dette fotografiet:Kjemibok: Uåpna. Neida, den har blitt bladd i en del i det siste. Legg merke til at det er en IB-bok. Ja, jeg skal ta en opptaksprøve, men det visste vel de fleste. Uniwersytet Jagielloński er skolen jeg vil inn på. Ja, du har rett, skolen ligger i Polen. Igjen, du har rett, det ser ut som om jeg må lære meg polsk. Tough shit. Uansett tør jeg ikke engang prøve å uttale monsternavnet på institusjonen før jeg har fått et brev hvor det står "kærr deg hit så vi kan lære deg legeyrket!"  

Sort fjellside: Dette er altså låret mitt. Urutinert fotograf.

Rosa tallerken: ...med brødpudding på. Kan uten tvil si at bake"skills"-a  har tatt ferie. "Man tager det man haver" funka ikke helt denne gangen kan du si, for her ble brød bytta ut med kakebunn, kremfløte med creme fraiche, sjokoladebiter med kakao og sukker med sirup. Herlanhet, hva var det jeg tenkte. Nigella kommer nok ikke til å få sove i natt.....

Boksåpner: Vaishi var på besøk. Hun ble sulten og lagde seg en salat. Jeg måtte åpne tunfiskboksen og var for lat til å gå inn til henne på kjøkkenet. Skulle jeg vært en Pokemon om dagen hadde jeg trolig hett Snorlax. 

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Potteplante: Denne står vanligvis oppå kjøleskapet. Tok den inn i stua ved anledning SØTTENDE MAAAI frokosten (som forøvrig var en helt OKÅ dag, takk for at du spurte) og pynta litt med norske flagg. Som du ser hakke Snorlax orka å rydde den bort ennå. 

Brødsmuler: Snorlax har skylda. Om vi fremdeles har mus i leiligheten har de all grunn til å danse på bordet. Herlanhet, håper mamma ikke ser dette.

Undertøy: det der er faktisk ikke mitt! så det så.

Greit, poenget er at jeg bare har slækka. Hakke engang feira at oppgava er levert og intervjuet er over. 
Antall drinker jeg har drukket kan jeg faktisk telle på ei hånd! Litt halvveis-fail der.. Får satse på å dra'n helt ut på fredag. Føler at det er siste sjanse før det begynner å bli litt seint for å feire overstått innlevering et cetera... 

JA----ja. Aaaany----waysss..

Også holder jeg på å planlegge tur til Tyrkia med Vaishi vettu.Kartet her er utstyrt med rosa piler for antatt transport med buss og lysegrønne (IKKE beige!) piler for fly. Karbon-fotavtrykket for denne turen skal jeg skamme meg over når jeg kommer hjem. Lover!

Ikke det at dere bryr dere, men dette paint-manipulerte kartet representerer kun 80% av Tyrkias landmasse. Pent land da, hva sier du? Fin fasong liksom? Ja. Enig. 

Vi lander i Istanbul hvor vi trolig skal couchsurf-e i noen dager. Også er vi såpass grådige at vi vil få med oss hele Tyrkia i ett jafs. Siden dette er umulig på to uker skal vi nøye oss med å dra på busstur tur/retur til Kapadokya-området (#1), fly til Nemrut-fjellet i Adiyaman (#2), ta buss til nærmeste funksjonelle flyplass siden Adiyaman kommer til å begynne med renovasjonsarbeid dagen etter at vi ankommer (flaks?) (#3), fly til Ankara, busse til Corum (#4)hvor vi skal finne veien til Hattusa (http://no.wikipedia.org/wiki/Hattusa), busse tilbake når vi har funnet ruinene av hovedstaden til Hettitte-folkene og fly til familien min i Izmir (#5). Så skal vi prøve å ordne noen dagsturer til Bergama og Ephesus derfra.

Phew.

Hvis vi får til alt dette skal jeg ønske meg en hatt med fjær til jul. En sånn en som Snusmumriken har.

En slik hatt hadde fått meg til å føle meg som en ordentlig ut-på-tur-person!

Så der har vi det- lazy days. I morra skal jeg fortsette å lese da. Og planlegge avskjedsfest. Forventer fullt hus og nærmere 50 gjester (!!) på fredagen. Da blir det mer av dette:....nei, ikke bløtkake, det orker jeg ikke lage igjen på en stund. Men olivenkake blir det! Er bloggen heldig får den også kanskje en smakebit. Men nå er det uansett på tide å bysse. Merker at musklene verker og øyeskyggen har havna på kinna. Håper jeg kommer meg ut døra FØR klokka 14:00 imorra. Går det ann liksom..............

 

.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vaffeldilla

Vaffeldilla

21, Sandefjord

Her blogger jeg om det jeg driver med i Edinburgh- om studiet jeg går på (biomedisin), foto, matlaginig/baking, morsomme og interessante ting jeg vil dele og hverdagen min sånn ellers.

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits