Første sommerdag.

Donkeyboy - Sleep in silence

Hei hvor det går! Været er upåklagelig og snart er det duka til opptaksprøve.....! Gjør meg klar til å ta turen inn til Oslo allerede imorra for å henge litt med de kjekke Oslofolka før jeg ska ta prøva på lørdag. Håper sola er framme så det blir soling i parken, for jeg har pakka ned både solkrem og utepledd!

Multitask-er forresten som bare det forresten- blogger, pakker, nettbank-er, sjekker status på couchsurfing, prøver å finne hotell i Tyrkia, bestiller min graduation gown og skrur på alarmklokka mi for å få den til å funke.

*NOTE TO SELF* huske  allergitablettene!!! */NOTE TO SELF*

Sånn. nå husker jeg det garantert..

...

Forresten er jeg litt småskuffa over at skolen min ikke har hattetradisjonen som universiteter flest har på avgangsseremonien. Jeg har alltid hatt lyst til å kaste hatten i lufta sammen med alle de andre studentene og få tak i alt annet enn min egen hatt når de faller ned igjen.

 

Men nei, vår avgangsseremonikappe har ei HETTE som vi liksom skal hive over hue. Null vits i å fikse en snasen frisyre altså (merker at dette argumentet ikke holder mål ettersom en hatt hadde gjort saken enda vanskeligere..søren..). Her er min gode kamerat Arvid (aka partysvenske. hihi=) i sin aldeles grasiøse graduation-outfit i fjor:

 


Hadde sklidd glatt inn i Braveheart, ass...!

Det er iallfall ingen grunn til at jeg *ikke* kommer til å kunne "gratuate" nå: harry-potter-drakta er bestilt i tide, jeg har ikke strykkarakter i noen fag såvidt jeg veit og jeg har betalt all gjelda jeg har til universitetet....

Fikk litt panikk i går da jeg tilfeldigvis så en facebook-status som minnte på alle om å sjekke at all gjeld (inkludert purringer på bøker fra biblioteket) var innbetalt til universitetet 20 dager før avgangsseremonien. Hvis alt ikke er betalt innen da får man visstnok ikke lov til å delta og dermed fratas retten til å få utdelt sertifikat/diplom/transcripts. Jeg kom nemlig på at jeg hadde  klart å akkumulere hele £3.58 over mine fire år som jeg ikke fikk betalt cash før jeg dro til Norge. Fant ut at det var umulig å betale dette over nett og måtte ty til å ringe biblioteket hvor jeg heldigvis fikk snakke med en nokså hyggelig bibliotekar som hjalp meg med betalinga. Jeg måtte riktignok ikke betale noen ting fordi de vanligvis må belaste minst £5 når man betaler med kort (rart men helt vanlig mange steder i  Storbritannia) og dama var så snill at hun bare sletta de 40 kronene fra kontoen min siden jeg ikke kom til å være i Edinburgh før slutten av måneden :) Merker at administrasjonen har blitt lettere og hyggeligere å ha med å gjøre i det siste i motsetning til alle disse årene jeg har vært elev her... Snodig..

Uansett; hurra for sommer og sol!

.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Vaffeldilla

Vaffeldilla

21, Sandefjord

Her blogger jeg om det jeg driver med i Edinburgh- om studiet jeg går på (biomedisin), foto, matlaginig/baking, morsomme og interessante ting jeg vil dele og hverdagen min sånn ellers.

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits